Dongguan Chuangwei Electronic Equipment Manufactory

Dongguan Chuangwei Electronic Equipment Manufactory

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Chuangwei
Aantal werknemers: 60~100 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 4 million - US$ 5 million
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 40% - 50%
Beschrijving bedrijf
Dongguan Chuangwei Electronic Equipment Manufactory

Gevestigd in 2004, is het Elektronische Materiaal Manufactory van Chuangwei een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de depaneling machine van PCB betrokken is, die ponsen, het verpletteren, laser het depaneling & v-groef knipsel, hete bar solderende machine & ander SMT-materiaal behandelen. Wij worden gevestigd in Dongguan-Stad met geschikte vervoerstoegang.

 

De producten worden wijd gebruikt in de elektronische industrie van Automative, de Mobiele industrie, Computor-de industrie, de Voedingindustrie, Schakelaar en de kabelindustrie, de huishoudapparatenindustrie, de LEIDENE verlichtingsindustrie. 

Behandelend een gebied van meer dan 2000 vierkante meters, hebben wij nu meer dan 45 werknemers, opscheppen een jaarlijkse omzet die USD4000000 en momenteel de uitvoer 45% wereldwijd van onze productie overschrijdt.

Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Naast, hebben wij Ce-certificaat voor alle materiaal.                      Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die Europa en Amerika bereiken.

Als u in om het even welk van onze producten interesseerde of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, verheugen wij ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.  
Certificaat
Standaard:CE
Aantal:CE12-MDE100089
Uitgiftedatum:2012-10-22
Vervaldatum:
Scope / Range:Electronic Equipment
Uitgegeven door:Shenzhen EBO Technology Co; Ltd
Standaard:CE
Aantal:CE12-MDE100090
Uitgiftedatum:2012-10-22
Vervaldatum:
Scope / Range:Electronic Equipment
Uitgegeven door:Shenzhen EBO Technology Co; Ltd
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal